Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 282 717 24 90
WEB https://egal59.meb.k12.tr
Adres : İSMET PAŞA MAH. 43. SK. NO: 4 KAPAKLI / TEKİRDAĞ
VİZYON : Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmek için çalışan, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan, vatanını milletini seven birey olmalarını sağlamak.
MİSYON : Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenen; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak .
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : Başlama saati: 09.00 Bitiş saati:16.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : ilçe merkezinden dolmuşlarla ya da yaya olarak ulaşım sağlayabilirsiniz.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 66 km, ilçe merkezine 2,5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 252
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz Mahali yerleştirmeyle öğrenci almaktadır. Mahali yerleştirmeyle birlikte taban puanımız 89´dur.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz 2018 yılında eğitim öğretime başladığı için TYT/AYT´ye öğrencimiz girmemiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : Okulumuz kız voleybol, erkek futbol, masa tenisi, erkek basketbol, kız hentbol ve satranç takımlarımızla sportif aktivitelere katılmaktedır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 4006 Tübitak Bilim Fuarı